AcasăBahrainUn șeic din Bahrain a intrat în Nepal cu 2.000 de vaccinuri...

Un șeic din Bahrain a intrat în Nepal cu 2.000 de vaccinuri AstraZeneca. Cum a motivat prințul prezența dozelor

-

Un prinţ din Bahrain, sosit în Nepal pentru a escalada Everestul, a ajuns în ţară cu 2.000 de doze de vaccin împotriva noului coronavirus fără aprobare oficială. Șeicul ar fi intenționat să doneze dozele de AstraZeneca unui sat. 

Nepalul anchetează modul în care șeicul Mohamed Hamad Mohamed Al Khalifa a intrat țară având asupra sa cele 2.000 de doze, fără a obține în prealabil aprobare.

Prințul, care a sosit luni la Kathmandu, intenţiona să doneze dozele de vaccin AstraZeneca unui sat, potrivit ambasadei Nepalului în Bahrain, relatează AFP, citată de Agerpres.

Dozele de vaccin „au fost introduse însă în ţară fără a urma procedura necesară şi fără autorizarea prealabilă a biroului nostru. Cercetăm şi vom decide dacă pot fi utilizate”, a declarat miercuri pentru AFP Santosh KC, purtătorul de cuvânt al departamentului de administrare a medicamentelor.

mai mult la   /www.digi24.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...